Ως απλός, ανώνυμος χρήστης, μπορείτε να διαβάσετε όλα τα λήμματα του wiki μας.

Αν όμως θέλετε να συμβάλλετε στη συμπλήρωσή του με νέα λήμματα ή βελτιώσεις και διορθώσεις των υπαρχόντων, θα πρέπει να εγγραφείτε μέλος. Είναι απλό: Στο δεξί και πάνω μέρος της ιστοσελίδας κάνετε κλικ στο LOG IN και ακολούθως στο Register, οπότε εμφανίζεται η φόρμα εγγραφής.
...η φόρμα εγγραφής
...η φόρμα εγγραφής

Συμπληρώσετε τα πεδία που ζητούνται (όνομα χρήστη, δύο φορές password, μέιλ) καθώς και τον κωδικό εγγραφής - passcode (πρόκειται για τις δύο λέξεις που στη φωτογραφία εμφανίζονται σβησμένες). Μέσα σε λίγα λεπτά ως λίγες ώρες θα λάβετε μήνυμα ότι πλέον έχετε πλήρη δικαιώματα για editing των λημμάτων. Την επόμενη φορά, αντί για registration θα κάνετε log in.

Μια διευκρίνιση: Ειλικρινά λυπούμαστε για την ανάγκη εγγραφής μέλους (registration). Θα προτιμούσαμε κάθε χρήστης, ακόμα και ο ανώνυμος περαστικός, να μπορεί να τροποποιεί τα λήμματα. Η συμμετοχή θα ήταν ίσως μεγαλύτερη, αφού το registration μπορεί να αποθαρρύνει κάποιους. Δυστυχώς, όταν δοκιμάσαμε αυτή την περίπτωση διαπιστώσαμε ότι το wiki δέχεται... άγριο σπαμάρισμα: Καθημερινά αναρτώνται πάνω από 25 άρθρα με δεσμούς spam (διαφημίσεις για ρούχα, τσάντες, καλλυντικά, δάνεια και κάθε τι άλλο). Συνεπώς... registration!